Over ons

Café Rembrandt

Over ons Streekbieren- & Eetkaffee

 

Streekbierenkaffee Rembrandt uit Zedelgem bestaat reeds van 1956 en kende verschillende uitbaters. In de jaren vijftig en zestig kwamen hier enkel heren binnen met een bolhoed. Die bolhoed is nu dikwijls een Chouffe-muts geworden.

In het najaar van 2002 werden Nico en Ann de uitbaters en later ook de eigenaars van deze unieke “Chouffe kabouterbar”. In 2008 werd de zaak volledig vernieuwd en enkele jaren later werd ook een extra zonneterras aangelegd.

 

Wij schenken

Lekkere streekbieren

 

Er zijn altijd een 150-tal lekkere streekbieren te verkrijgen. De topper is La Chouffe van ’t vat, deze kraan staat nooit stil. N’Ice Chouffe (winter) en Cherry Chouffe (zomer) zijn regelmatig ook van het vat verkrijgbaar en dat is zeker uniek in de streek!

Er is altijd een bier van de maand van het vat met een spaaractie! Chouffe coffee als afsluitertje of opwarmer in de winter is schitterend. De REMBRANDT is dan ook de Chouffe-bar bij uitstek en officiëel erkend als Chouffeleir (ambasadeur van het Chouffe-bier). 
Wij zijn ook Gouverneur van de La Trappe bieren!

 

 

Wij serveren

Heerlijke snacks

 

Bij het drinken van een streekbier krijg je een hongertje en wat past er het best bij een lekker bier? Overheerlijke bierpaté  met  brood. Bij een grotere honger hebben wij onze lekkere boerenbroodschotels met verse groentjes (keuze uit (potje) paté, hoofdvlees en gerookte hesp). Onze specialiteiten is onze heerlijke zelfgemaakte spaghetti en onze Breughelplank. 

Jaarlijks organiseren wij in het eerste weekend van juli de Rembrandt-feesten.

Feestje?

Contacteer ons

 

Een pensioenviering, een verjaardagsfeestje, een receptie?
Dat kan in de Rembrandt! Vraag vrijblijvend inlichtingen.

Streekbieren- & Eetcafé

Proef de sfeer